Afdrukken

Sponsoren

00001

Rabobank Centraal Twente 

Rabobank
Rabobank Centraal Twente is een coöperatieve en ondernemende bank met een compleet dienstenpakket voor particulieren en bedrijven. Rabobank Centraal Twente is dichtbij, betrokken en toonaangevend in haar werkgebied. We participeren in een groot aantal netwerken zodat we weten wat er leeft in Centraal Twente.

Rabobank Centraal Twente voelt zich verbonden met de lokale samenleving. Daarom doen wij graag iets extra's voor onze leden, onze klanten en de lokale gemeenschap. Jaarlijks ondersteunen wij honderden stichtingen, verenigingen, evenementen en projecten.

 hh logo

www.harmhoek.nl

Rijschool Harm Hoek uit Borne bestaat 15 jaar !!!

Sinds de oprichting geeft Rijschool Harm Hoek rijles in voornamelijk Borne, Hengelo, Enschede e.o. met een HOOG SLAGINGSPERCENTAGE. 
Naast de praktijklessen zijn de theorielessen voor eigen leerlingen gratis klassikaal te volgen. Ook kunnen leerlingen en leerlingen van andere rijscholen gebruik maken van 'gratis theorie online'. Boeken en CD-Rom zijn te leen tegen borg. Voor de autorijlessen gebruikt Rijschool Harm Hoek voor elke leerling een schriftje waarin de aandachtspunten van die rijles worden bijgehouden met de bijbehorende tekeningen. Sinds een aantal jaren maakt Rijschool Harm Hoek gebruik van camera's in de lesauto. M.b.v. een SD-kaart kunnen de leerlingen, ouders en anderen thuis hun les in beeld en geluid terug zien en daarvan leren. Volgens Harm Hoek maakt 75% (net als hun huidig slagingspercentage auto) gebruik van deze SD-kaart. Ook tijdens de motorrijlessen wordt hiervan gebruik gemaakt. Ook geeft Harm Hoek bromfiets rijles. Voor meer informatie zie de website:  

bel 06-22336634 of 06-18999918

Bastille logo PMS 2012

Bastille Relatiegeschenken

00 BleekerAutohuis Logo aangepast FC

Bleeker


logo-Morselt-Wwww

Morselt Mode

zuivelhoeve

de Zuivelhoeve Borne

mirthe

Myrthe's beautysalon