Afdrukken

Het bestuur van Borne '28

Op deze pagina vind je de bestuursleden van Borne '28. Alle commissieleden, per afdeling, kun je hier vinden.
Maak kennis met het bestuur!


Bestuur
Voorzitter Vacant
Secretaris Erna Sanders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Eduard Lenferink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Anita Schopman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Marcel van den Bos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Gabrielle Nijhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">
     
Afdelingen    
Fitness Rogier Haak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JustDance
Gymnastiek/recreatie turnen Anita Schopman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volleybal Anita Schopman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Selectieturnen dames
Selectieturnen heren
Kantine Jeroen Ravenhorst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klusteam Jan Vollenbroek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Stichting
Voorzitter/penningmeester Jan Schopman
Secretaris Willy Steynenbosch